23 نفر در حال مشاهده محصول هستند

رب نارنج محلی گیلان 400 گرم

بررسی 1

کاربرد و موارد مصرف رب نارنج

رب نارنج طبیعی یک چاشنی خوشمزه است که برای مزه دار کردن انواع غذاهای گوشتی، مرغ و ماهی بسیار عالی است. علاوه بر این می‌توان از آن برای تهیه انواع غذاهای ترش استفاده کرد. کباب ترش، بادمجان شکم پر و سس مرغ از غذاهایی است که با رب نارنج طبیعی درست می‌شوند.

استفاده موضعی از رب نارنج به تقویت مو و ناخن کمک می‌کند. همچنین می‌تواند لکه‌های قرمز روی پوست را با آن از بین ببرید. در همه این حالات کافی است مقداری رب نارنج را روی محل مورد نظر بمالید و کمی زمان بدهید. سپس محل را شست‌وشو دهید. برای از بین بردن لکه‌های قرمز پوست، کمی نمک به رب بیفزایید.

شهر سبزی گیلان

ارسال سریع

با پست چاپار

شهر سبزی گیلان

پشتیبانی ۲۴ ساعته

و ۷ روز هفته

شهر سبزی گیلان

تضمین کیفیت

و تضمین اصالت

شهر سبزی گیلان

رضایت مشتریان

افتخار ماست

قیمت محصول

قیمت اصلی: ۲.۰۰۰.۰۰۰ ریال بود.قیمت فعلی: ۱.۸۰۰.۰۰۰ ریال.

گارانتی تضمین اصالت کالا: 7 روز

توضیحات

توضیحات

رب نارنج طبیعی

رب نارنج طبیعی یک چاشنی طبیعی، فوق‌العاده و از انواع رب ارگانیک و طبیعی است که مختص آشپزی ایرانی است. نارنج از خانواده مرکبات و دارای مزه ترش است که آن را برای چاشنی بودن مناسب می‌کند. این میوه که به‌عنوان مادر همه مرکبات معروف است، بومی آسیا و مدیترانه بوده و طبع سرد و خشک دارد. این میوه و فرآورده‌هایش خواص بسیار زیادی دارد که در این مقاله به برخی از آن‌ها خواهیم پرداخت.

چرا باید از محصولات طبیعی استفاده کنیم؟

پیش از بررسی رب نارنج طبیعی ابتدا به بررسی این موضوع می‌پردازیم که چرا باید از محصولات طبیعی استفاده کنیم. محصولات طبیعی محصولاتی هستند که در هنگام فرآوری آن‌ها از هیچ ماده شیمیایی نظیر طعم‌دهنده‌ها، هورمون‌ها، رنگ‌های خوراکی، آنتی بیوتیک‌ها و حتی نگه‌دارنده‌ها استفاده نمی‌شود. به همین دلیل این محصولات دارای طعم واقعی و طبیعی هستند و خواص بهتری دارند.

نکته مهم این است که نباید محصولات طبیعی را با محصولات ارگانیک اشتباه گرفت. این محصولات با رویکرد متفاوتی تولید می‌شوند و در نتیجه خواص آن‌ها متفاوت است. به‌طورکلی محصولات ارگانیک در جایگاه بالاتری از کیفیت قرار دارند و به همین دلیل قیمت آن‌ها نیز بالاتر است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تفاوت ارگانیک و طبیعی می‌توانید روی عنوان آن کلیک کنید.

ویتامین‌ها، مواد معدنی و ارزش غذایی رب نارنج طبیعی

شاید فکر کنید رب نارنج طبیعی و یا دیگر چاشنی‌ها فقط می‌توانند طعم غذا را بهتر کنند و خاصیت دیگری ندارند؛ اما باید بدانید که این چاشنی خوشمزه دارای مواد مغذی فراوانی است که خواص بسیاری را برای آن به وجود می‌آورد. برخی از این مواد مغذی عبارت است از:

      • پتاسیم
      • منیزیم
      • فسفر
      • آهن
      • منگنز
      • ویتامین A
      • ویتامین B12
      • ویتامین C
      • ویتامین E
      • فیبر

بنابراین هرگز این چاشنی طبیعی را دست کم نگیرید.

خواص رب نارنج

وجود ویتامین‌ها و مواد معدنی فراوان در رب نارنج طبیعی باعث شده این چاشنی علاوه بر طعم خوب، خواص زیادی نیز داشته باشد. برخی از خواص رب نارنج طبیعی عبارت است از:

      1. مرطوب کننده پوست
      2. درمان جوش و آکنه
      3. جلوگیری از پیری زودرس پوست
      4. درمان زخم‌ها و التهابات پوست
      5. درمان قارچ پای ورزشکاران
      6. درمان ریزش مو
      7. نرم‌کننده طبیعی مو
      8. درمان شوره سر و یا چرب بودن موها با استفاده موضعی
      9. درمان شکننده بودن ناخن‌ها با استفاده موضعی از رب نارنج طبیعی
      10. افزایش سوخت‌وساز بدن و سوزاندن چربی‌ها
      11. ایجاد احساس سیری و کمک به لاغری و کاهش وزن
      12. درمان سرماخوردگی
      13. درمان درد سینه
      14. درمان سرفه
      15. نشاط‌آور
      16. تقویت کننده معده
      17. رفع حالت تهوع
      18. کمک به هضم غذا
      19. رفع یبوست
      20. از بین بردن انگل‌های معده و روده
      21. کاهش چربی و کلسترول خون
      22. کاهش فشار خون
      23. درمان کم خونی
      24. تنظیم قند خون
      25. اشتها آور
      26. از بین بردن انگل‌های معده و روده
      27. تقویت عضلات
      28. افزایش انرژی
      29. بهبود خواب آلودگی و کسلی
      30. آرامش اعصاب
      31. ضد سرطان
      32. ضد حساسیت
      33. محافظ کبد
      34. تقویت سیستم ایمنی بدن
      35. به‌عنوان مرهم روی زخم
      36. درمان زخم دهان و لثه

برای درمان زخم دهان و لثه می‌توانید یک قاشق مرباخوری رب نارنج طبیعی را با یک فنجان آب جوشیده مخلوط کنید و پس از اینکه خنک شد، دهان خود را با آن بشویید و غرغره کنید.

اگر موهای شما چرب است یا شوره دارد، می‌توانید مقداری رب نارنج روی آن‌ها بمالید تا برطرف شود. همچنین اگر ناخن‌های شما شکننده است می‌توانید رب نارنج را روزی دو بار به مدت 9 روز روی آن‌ها بمالید. خواهید دید که ناخن‌های شما تقویت خواهند شد.

رب نارنج طبیعی مصلح غذاهایی نظیر ماهی و فسنجان محسوب می‌شود.

توضیحات تکمیلی

توضیحات تکمیلی

وزن 0,4 کیلوگرم
وزن

400 گرم

نظرات (1)

1 دیدگاه برای رب نارنج محلی گیلان 400 گرم

4,0
بر اساس بررسی 1
۵ ستاره
0%
۴ ستاره
100
100%
۳ ستاره
0%
۲ ستاره
0%
۱ ستاره
0%
1-1 از 1 نقد
  1. خوبه.راضیم

    (0) (0)
اضافه کردن نقد و بررسی
برای ارسال نقد و بررسی باید وارد شوید ورود
پرسش و پاسخ

پرسش و پاسخ

سوال بپرسید
برای پرسیدن سوال باید وارد شوید ورود
هنوز هیچ سوالی وجود ندارد

سایر محصولات