فیلتر های فروشگاه

نشان می دهد 8 16 24 32

سبزی چوچاق خشک شده محلی گیلان 100 گرم

۲.۲۰۰.۰۰۰ ریال
سبزی چوچاق خشک شده محلی گیلان سبزیجات معطر ما ارگانیکه و طی فرایند رشد بهشون آفتکش زده نشده. این سبزی

سبزی کوکویی خشک شده 100 گرم

۱.۴۰۰.۰۰۰ ریال
سبزی کوکویی خشک شده سبزی کوکویی که برای طبخ سبزی کوکو از آن استفاده می‌شود ترکیبی از تره، جعفری، شوید

سبزی گشنیز خشک شده 100 گرم

۱.۴۰۰.۰۰۰ ریال
عطر و مزه در حالت خشک و تازه تفاوت چشمگیری ندارد و فقط آب سبزی کشیده شده تا ماندگاری افزایش یابد و شرایط نگهداری آسان‌تر شود. دوستداران برگ گشنیز مزه آن را طعم ترکیبی مرکبات با عطری تند و قوی تعریف می‌کنند

پاچ باقلا خشک شده محلی گیلان 500 گرم

۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال
فرق پاچ باقلا با لوبیا کشاورزی تنها در همین مورد است. البته در طعم و عطر لوبیای محلی با کشاورزی، تفاوت های بسیار زیادی وجود دارد. بدون شک لوبیای محلی تازه، بسیار طعم و عطر بهتری دارد.لوبیای کشاورزی و پاچ باقلا هردو لوبیای بومی استان گیلان است به طوری که به لوبیای کشاورزی نام لوبیای رشتی رو دادند. اولین تفاوت در میزان طبخ و خوش پخت بودن آنهاست. لوبیای کشاورزی به نسبت پاچ باقلا خوش پخت تر هست و زودتر میپزد و زمان اندکی رو برای طبخ نیاز داره. تفاوت دوم به رنگ غلاف است. غلافی که دانه های پاچ باقلا در آن قرار دارد سبز رنگ است ولی غلافی که دانه های لوبیای رشتی در آن قرار دارد رنگ بنفش را به خود اختصاص داده است. هر غلاف پاچ باقلا حدودا بین 3تا5 و لوبیای کشاورزی بین 3تا6 دانه را در خود جای می دهد. لوبیای کشاورزی در فصل بهار ولی لوبیای پاچ باقلا علاوه بر فصل بهار، در فصل پاییز نیر قابل برداشت و مورد استفاده است.