

نخود فرنگی محلی گیلان 400 گرم
فرق پاچ باقلا با لوبیا کشاورزی تنها در همین مورد است. البته در طعم و عطر لوبیای محلی با کشاورزی، تفاوت های بسیار زیادی وجود دارد. بدون شک لوبیای محلی تازه، بسیار طعم و عطر بهتری دارد.
لوبیای کشاورزی و پاچ باقلا هردو لوبیای بومی استان گیلان است به طوری که به لوبیای کشاورزی نام لوبیای رشتی رو دادند. اولین تفاوت در میزان طبخ و خوش پخت بودن آنهاست. لوبیای کشاورزی به نسبت پاچ باقلا خوش پخت تر هست و زودتر میپزد و زمان اندکی رو برای طبخ نیاز داره. تفاوت دوم به رنگ غلاف است. غلافی که دانه های پاچ باقلا در آن قرار دارد سبز رنگ است ولی غلافی که دانه های لوبیای رشتی در آن قرار دارد رنگ بنفش را به خود اختصاص داده است. هر غلاف پاچ باقلا حدودا بین 3تا5 و لوبیای کشاورزی بین 3تا6 دانه را در خود جای می دهد. لوبیای کشاورزی در فصل بهار ولی لوبیای پاچ باقلا علاوه بر فصل بهار، در فصل پاییز نیر قابل برداشت و مورد استفاده است.





ارسال سریع
با پست چاپار

پشتیبانی ۲۴ ساعته
و ۷ روز هفته

تضمین کیفیت
و تضمین اصالت

رضایت مشتریان
افتخار ماست
قیمت محصول
۱۶۰.۰۰۰ ریال
توضیحات
نخود فرنگی محلی گیلان
مواد مغذی نخود فرنگی:
نخود فرنگی و پروتئین:
خواص نخود فرنگی:
2. نخود فرنگی برای استخوان و پوکی استخوان خوب است:
3. نخود فرنگی برای پیش گیری از سرطان معده:
یک فنجان نخود حداقل 10 عدد است.
توضیحات تکمیلی
وزن | 0,5 کیلوگرم |
---|---|
وزن |
500 گرم |
.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه ارسال کنند.
دیدگاهها
پاکسازی فیلترهیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.