21 نفر در حال مشاهده محصول هستند

پاچ باقلا پوست کنده محلی گیلان 500 گرم

بررسی 1

فرق پاچ باقلا با لوبیا کشاورزی تنها در همین مورد است. البته در طعم و عطر لوبیای محلی با کشاورزی، تفاوت های بسیار زیادی وجود دارد. بدون شک لوبیای محلی تازه، بسیار طعم و عطر بهتری دارد.

لوبیای کشاورزی و پاچ باقلا هردو لوبیای بومی استان گیلان است به طوری که به لوبیای کشاورزی نام لوبیای رشتی رو دادند. اولین تفاوت در میزان طبخ و خوش پخت بودن آنهاست. لوبیای کشاورزی به نسبت پاچ باقلا خوش پخت تر هست و زودتر میپزد و زمان اندکی رو برای طبخ نیاز داره. تفاوت دوم به رنگ غلاف است. غلافی که دانه های پاچ باقلا در آن قرار دارد سبز رنگ است ولی غلافی که دانه های لوبیای رشتی در آن قرار دارد رنگ بنفش را به خود اختصاص داده است. هر غلاف پاچ باقلا حدودا بین 3تا5 و لوبیای کشاورزی بین 3تا6 دانه را در خود جای می دهد. لوبیای کشاورزی در فصل بهار ولی لوبیای پاچ باقلا علاوه بر فصل بهار، در فصل پاییز نیر قابل برداشت و مورد استفاده است.

شهر سبزی گیلان

ارسال سریع

با پست چاپار

شهر سبزی گیلان

پشتیبانی ۲۴ ساعته

و ۷ روز هفته

شهر سبزی گیلان

تضمین کیفیت

و تضمین اصالت

شهر سبزی گیلان

رضایت مشتریان

افتخار ماست

قیمت محصول

۳.۰۰۰.۰۰۰ ریال

گارانتی تضمین اصالت کالا: 7 روز

توضیحات

توضیحات

پاچ باقلا پوست کنده محلی گیلان

باقلا قاتق یکی از خورشت های خوشمزه گیلانی هاست که در واقع مواد اصلی تشکیل دهنده آن لوبیای پوست کنده و پاک شده است. این غذا بسیار پرطرفدار است و محال است به شمال سر بزنید و روی سفره شمالی های عزیز این غذا را نبینید.

در خورشت باقلا قاتق بهتر است از لوبیای محلی استفاده کنید. در واقع لوبیای محلی به دو صورت وجود دارد. یا تازه هستند و یا به صورت خشک تهیه می شوند.

برای طبخ باقلا قاتق لازم است لوبیای محلی پوست کنده شوند یا اصطلاحا پاک شوند. به لوبیای محلی پوست کنده شده پاچ باقلا گفته میشود.

<figcaption id=
عکس پاچ باقلای
شما می توانید از لوبیای کشاورزی نیز به جای لوبیای محلی استفاده کنید و پس از خیس کردن آن، آن را پوست کنده و استفاده کنید.

فرق پاچ باقلا با باقلا کشاورزی تنها در همین مورد است. البته در طعم و عطر لوبیای محلی با کشاورزی، تفاوت های بسیار زیادی وجود دارد. بدون شک لوبیای محلی تازه، بسیار طعم و عطر بهتری دارد.

لوبیای کشاورزی و پاچ باقلا هردو لوبیای بومی استان گیلان است به طوری که به لوبیای کشاورزی نام لوبیای رشتی رو دادند. اولین تفاوت در میزان طبخ و خوش پخت بودن آنهاست. لوبیای کشاورزی به نسبت پاچ باقلا خوش پخت تر هست و زودتر میپزد و زمان اندکی رو برای طبخ نیاز داره. تفاوت دوم به رنگ غلاف است.

غلافی که دانه های پاچ باقلا در آن قرار دارد سبز رنگ است ولی غلافی که دانه های لوبیای رشتی در آن قرار دارد رنگ بنفش را به خود اختصاص داده است. هر غلاف پاچ باقلا حدودا بین 3تا5 و لوبیای کشاورزی بین 3تا6 دانه را در خود جای می دهد. لوبیای کشاورزی در فصل بهار ولی لوبیای پاچ باقلا علاوه بر فصل بهار، در فصل پاییز نیر قابل برداشت و مورد استفاده است.

اکنون با چند مورد از خواص هر دو لوبیا آشنا میشویم:

روی و آهنی که در پاچ باقلاست در تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر است. هچنین آهن موجود در آن از کم خونی جلوگیری میکند.  هچنین اگه موهای کم پشتی دارید و دوست دارید رشد موهاتون سریعتر و بهتر بشه پیشنهاد ما به شما استفاده از پاچ باقلاست.

برای خرید پاچ باقلا با کیفیت مناسب، قیمت مناسب و کاملا بهداشتی با ما تماس بگیرید.

لوبیاها پروتئین های زیادی رو در خود جای دادند. لوبیای کشاورزی (رشتی) یکی از همین لوبیاهاست که سرشار از پروتئین و ویتامین هست. همانطور که میدونید پروتئین به تولید انرژی و رشد ماهیچه کمک شایانی میکند.پس مصرف لوبیای رشتی این امکان رو به شما میدهد که ماهیچه های قوی و بدنی سالم داشته باشید.

هر دو لوبیای رشتی و پاچ باقلا از ابتلا به سرطان جلوگیری میکنند اما مواد موجود در آن ها با یکدیگر متفاوت است. پاچ باقلا به دلیل داشتن آنتی اکسیدان و لوبیای کشاورزی به دلیل داشتن ویتامین K از سلول ها حفاظت و مانع از ابتلا به سرطان می شوند.

اگر به دنبال لاغری و چربی سوزی هستید به شما مصرف لوبیای رشتی رو پیشنهاد می کنیم که میتونید از همین سایت تهیه کنید.

به این نکته هم توجه کنید که لوبیاها نفاخ هستند و مصرف بییش از حد آنها ممکن است مشکلات گوارشی را به همراه داشته باشد.

با لوبیای پاچ باقلا میتونید غذای لذیذ ، خوشمزه و محلی باقلاقاتق گیلانی رو درست کنید اما با لوبیای کشاورزی علاوه بر باقلا قاتق میتونید خوراک لوبیا هم طبخ کنید که غذای محبوب برای کودکان است.

تفاوت پاچ باقلا با باقلا

برخی از عزیزان پاچ باقلا را با باقلا سبز یکی می‌دانند که اینطور نیست. پاچ باقلا همان باقلای محلی تازه است که در باقالی خورشت (باقالی قاتق) از آن استفاده می کنند. اما باقلا یا باقلا سبز باقالی درشت تری است که در باقالی پلو هم استفاده می شود.

توضیحات تکمیلی

توضیحات تکمیلی

وزن 0,5 کیلوگرم
وزن

500 گرم

نظرات (1)

1 دیدگاه برای پاچ باقلا پوست کنده محلی گیلان 500 گرم

5,0
بر اساس بررسی 1
۵ ستاره
100
100%
۴ ستاره
0%
۳ ستاره
0%
۲ ستاره
0%
۱ ستاره
0%
1-1 از 1 نقد
  1. وای من چندین ساله از گیلان مهاجرت کردم بندرعباس.خیلی مدت بود که باقلی خورشت محلی گیلان رو نخورده بودم.منو بردید به دوران کودکیم که مادربزرگ برام این خورشت رو درست میکرد کنار اشپل و شورکولی.دم شما گرم

    (0) (0)
اضافه کردن نقد و بررسی
برای ارسال نقد و بررسی باید وارد شوید ورود
پرسش و پاسخ

پرسش و پاسخ

سوال بپرسید
برای پرسیدن سوال باید وارد شوید ورود
هنوز هیچ سوالی وجود ندارد

سایر محصولات