فیلتر های فروشگاه

نشان می دهد 8 16 24 32

باقلا مازندرانی پوست کنده محلی گیلان 400 گرم

۱.۵۰۰.۰۰۰ ریال

عوارض باقالی

باقالی در کنار ارزش غذایی بالا و خواص فراوانی که دارد در صورت افراط و زیاده‌روی در مصرف آن عوارض و مضراتی را به دنبال خواهد داشت. زیاده روی از باقالی در افرادی که مبتلا به کم‌خونی است توصیه نمی‌شود. همچنین افرادی که به باقالی حساسیت دارند باید برای مصرف باقالی حتما با پزشک متخصص مشورت کنند زیرا افرادی که به باقالی حساسیت دارند در صورت مصرف این ماده غذایی، دانه‌های باقالی موجب سفید شدن گلبول‌های قرمز شده و در صورت عدم تزریق خون ممکن است افراد جان خود را از دست بدهند. از دیگر عوارض باقالی بیماری فاویسم است. بیماری فاویسم ناشی از مصرف و بوییدن باقالی است و افرادی که مبتلا به فاویسم هستند باید از مصرف باقالی پرهیز کنند. زیاده روی در مصرف باقالی موجب کمبود ویتامین B6 و ابتلا به افسردگی می‌شود. به دلیل وجود خطر فاویسم مصرف باقالی به خانم‌های باردار توصیه نمی‌شود. مصرف باقالی در افراد مبتلا به فاویسم می‌تواند منجر به کم خونی شدید شود.

از آن‌جایی که هر ماده غذایی می‌تواند خواص زیادی داشته باشد، اما در صورت مصرف بیش از حد سبب آسیب به بدن می‌شود، باقالی نیز از این قاعده مستثنا نیست و به همین دلیل باید به اندازه کافی مصرف شود. میزان کافی از هر ماده غذایی با ماده غذایی دیگر متفاوت است و به همین دلیل برای دانستن این میزان، لازم است از یک رژیم غذایی سالم و اصولی، همچون رژیم‌های بهاره غفاری پیروی کنید تا بتوانید میزان کافی از هر ماده غذایی را بدانید و نیازی به حذف مواد غذایی نداشته باشید. با رژیم‌های بهاره غفاری می‌توانید تناسب اندام و سلامتی را در کنار یکدیگر داشته باشید.

 

باقلا کشاورزی پوست کنده 500 گرم

۲.۲۰۰.۰۰۰ ریال
فرق پاچ باقلا با لوبیا کشاورزی تنها در همین مورد است. البته در طعم و عطر لوبیای محلی با کشاورزی، تفاوت های بسیار زیادی وجود دارد. بدون شک لوبیای محلی تازه، بسیار طعم و عطر بهتری دارد.لوبیای کشاورزی و پاچ باقلا هردو لوبیای بومی استان گیلان است به طوری که به لوبیای کشاورزی نام لوبیای رشتی رو دادند. اولین تفاوت در میزان طبخ و خوش پخت بودن آنهاست. لوبیای کشاورزی به نسبت پاچ باقلا خوش پخت تر هست و زودتر میپزد و زمان اندکی رو برای طبخ نیاز داره. تفاوت دوم به رنگ غلاف است. غلافی که دانه های پاچ باقلادر آن قرار دارد سبز رنگ است ولی غلافی که دانه های لوبیای رشتی در آن قرار دارد رنگ بنفش را به خود اختصاص داده است. هر غلاف پاچ باقلا حدودا بین 3تا5 و لوبیای کشاورزی بین 3تا6 دانه را در خود جای می دهد. لوبیای کشاورزی در فصل بهار ولی لوبیای پاچ باقلا علاوه بر فصل بهار، در فصل پاییز نیر قابل برداشت و مورد استفاده است.

نخود فرنگی محلی گیلان 400 گرم

۱.۶۰۰.۰۰۰ ریال
فرق پاچ باقلا با لوبیا کشاورزی تنها در همین مورد است. البته در طعم و عطر لوبیای محلی با کشاورزی، تفاوت های بسیار زیادی وجود دارد. بدون شک لوبیای محلی تازه، بسیار طعم و عطر بهتری دارد.لوبیای کشاورزی و پاچ باقلا هردو لوبیای بومی استان گیلان است به طوری که به لوبیای کشاورزی نام لوبیای رشتی رو دادند. اولین تفاوت در میزان طبخ و خوش پخت بودن آنهاست. لوبیای کشاورزی به نسبت پاچ باقلا خوش پخت تر هست و زودتر میپزد و زمان اندکی رو برای طبخ نیاز داره. تفاوت دوم به رنگ غلاف است. غلافی که دانه های پاچ باقلا در آن قرار دارد سبز رنگ است ولی غلافی که دانه های لوبیای رشتی در آن قرار دارد رنگ بنفش را به خود اختصاص داده است. هر غلاف پاچ باقلا حدودا بین 3تا5 و لوبیای کشاورزی بین 3تا6 دانه را در خود جای می دهد. لوبیای کشاورزی در فصل بهار ولی لوبیای پاچ باقلا علاوه بر فصل بهار، در فصل پاییز نیر قابل برداشت و مورد استفاده است.

پاچ باقلا پوست کنده محلی گیلان 500 گرم

۳.۰۰۰.۰۰۰ ریال
فرق پاچ باقلا با لوبیا کشاورزی تنها در همین مورد است. البته در طعم و عطر لوبیای محلی با کشاورزی، تفاوت های بسیار زیادی وجود دارد. بدون شک لوبیای محلی تازه، بسیار طعم و عطر بهتری دارد.لوبیای کشاورزی و پاچ باقلا هردو لوبیای بومی استان گیلان است به طوری که به لوبیای کشاورزی نام لوبیای رشتی رو دادند. اولین تفاوت در میزان طبخ و خوش پخت بودن آنهاست. لوبیای کشاورزی به نسبت پاچ باقلا خوش پخت تر هست و زودتر میپزد و زمان اندکی رو برای طبخ نیاز داره. تفاوت دوم به رنگ غلاف است. غلافی که دانه های پاچ باقلا در آن قرار دارد سبز رنگ است ولی غلافی که دانه های لوبیای رشتی در آن قرار دارد رنگ بنفش را به خود اختصاص داده است. هر غلاف پاچ باقلا حدودا بین 3تا5 و لوبیای کشاورزی بین 3تا6 دانه را در خود جای می دهد. لوبیای کشاورزی در فصل بهار ولی لوبیای پاچ باقلا علاوه بر فصل بهار، در فصل پاییز نیر قابل برداشت و مورد استفاده است.

گردو سابیده شده 250 گرم

۲.۵۰۰.۰۰۰ ریال
گردو آسیاب شده شهر سبزی گیلان از درجه یک ترین گردوهای ایرانی تهیه میشود.این محصول برای خورشت فسنجان و انواع غذاها مناسب است . طعم بسیار خوبی دارد .فاقد هرگونه ناخالصی است.