نمایش 1–12 از 20 نتیجه
فیلتر های فروشگاه
فیلتر موجودی و حراج
فیلتر براساس قیمت:
بادمجان سرخ شده 500 گرم
بادمجان کبابی 500 گرم
باقلا مازندرانی سرخ شده محلی گیلان 500 گرم
عوارض باقالی
باقالی در کنار ارزش غذایی بالا و خواص فراوانی که دارد در صورت افراط و زیادهروی در مصرف آن عوارض و مضراتی را به دنبال خواهد داشت. زیاده روی از باقالی در افرادی که مبتلا به کمخونی است توصیه نمیشود. همچنین افرادی که به باقالی حساسیت دارند باید برای مصرف باقالی حتما با پزشک متخصص مشورت کنند زیرا افرادی که به باقالی حساسیت دارند در صورت مصرف این ماده غذایی، دانههای باقالی موجب سفید شدن گلبولهای قرمز شده و در صورت عدم تزریق خون ممکن است افراد جان خود را از دست بدهند. از دیگر عوارض باقالی بیماری فاویسم است. بیماری فاویسم ناشی از مصرف و بوییدن باقالی است و افرادی که مبتلا به فاویسم هستند باید از مصرف باقالی پرهیز کنند. زیاده روی در مصرف باقالی موجب کمبود ویتامین B6 و ابتلا به افسردگی میشود. به دلیل وجود خطر فاویسم مصرف باقالی به خانمهای باردار توصیه نمیشود. مصرف باقالی در افراد مبتلا به فاویسم میتواند منجر به کم خونی شدید شود.
از آنجایی که هر ماده غذایی میتواند خواص زیادی داشته باشد، اما در صورت مصرف بیش از حد سبب آسیب به بدن میشود، باقالی نیز از این قاعده مستثنا نیست و به همین دلیل باید به اندازه کافی مصرف شود. میزان کافی از هر ماده غذایی با ماده غذایی دیگر متفاوت است و به همین دلیل برای دانستن این میزان، لازم است از یک رژیم غذایی سالم و اصولی، همچون رژیمهای بهاره غفاری پیروی کنید تا بتوانید میزان کافی از هر ماده غذایی را بدانید و نیازی به حذف مواد غذایی نداشته باشید. با رژیمهای بهاره غفاری میتوانید تناسب اندام و سلامتی را در کنار یکدیگر داشته باشید.
سبزی اناربیج سرخ شده گیلان 500 گرم
هضم بهتر
مصرف خورش انار بیج سبب میشود عمل هضم در دستگاه گوارش راحتتر صورت گیرد.
سبزی ترش واش سرخ شده محلی گیلان 500 گرم
سبزی ترش واش سرخ شده
بیشتر یا کمتر کردن نسبت ترکیبات سبزی ترش واش به سلیقه آشپز بستگی دارد و ترکیبات زیر تنها یک ترکیب پیشنهادی برای تهیه و پخت خورش ترش واش می باشد.
- 250 گرم ترش واش سرخ شده آماده پخت
- ۲۵۰ گرم سینه مرغ
- ۲ قاشق غذاخوری رب آلوچه ترش یا رب انار
- چند عدد گوجه فرنگی
- چند عدد بادمجان
- آبغوره یا آب نارنج به میزان لازم
- فلفل، نمک و زردچوبه به میزان لازم
- رب گوجه در صورت تمایل
سبزی خورشت کرفس سرخ شده 500 گرم
جلوگیری از پیری زودرس پوست
امروزه پیری زودرس پوست یکی از معضلات شایع در سنین بالای ۳۰ سال می باشد که در صورت مصرف نکردن ویتامین ها و مواد معدنی پیش می آید. گیاه کرفس دارای ویتامین های A و C است، که از پوست در برابر عوامل مخرب محافظت و به سلامت پوست کمک می کنند. برای داشتن پوستی سالم و جوان حتما در سبد غذایی از کرفس استفاده کنید.
سبزی قورمه سرخ شده محلی گیلان 1000 گرم
- 1– قورمه سبزی یک عامل ضد التهاب است: …
- 2– باعث افزایش اشتها میشود: …
- 3– برای سیستم ایمنی بدن مفید است : …
- 4– برای سیستم عصبی مفید است : …
- 5– برای نرمال شدن فشار خون مفید است : …
- 6– برای جلوگیری از بروز بیماری سرطان مفید است : …
- 7– برای محافظت از بینایی مفید است : …
- 8– خون سالم
سبزی قورمه سرخ شده محلی گیلان 500 گرم
- 1– قورمه سبزی یک عامل ضد التهاب است: …
- 2– باعث افزایش اشتها میشود: …
- 3– برای سیستم ایمنی بدن مفید است : …
- 4– برای سیستم عصبی مفید است : …
- 5– برای نرمال شدن فشار خون مفید است : …
- 6– برای جلوگیری از بروز بیماری سرطان مفید است : …
- 7– برای محافظت از بینایی مفید است : …
- 8– خون سالم
سبزی مرغ ترش سرخ شده گیلان 500 گرم
سبزی محلی مرغ ترش گیلانی
سبزی معطر مرغ ترش، ترکیبی از سبزیجات محلی شمال ایران است که به همراه مرغ، رب انار و آبغوره در تهیه این خورش خوشمزه استفاده میشود.
مرغ ترش به دلیل استفاده از سبزیجات معطر، غذای بسیار سالم و مقوی است. این خورش را میتوان به عنوان یک وعده غذایی کامل سرو کرد یا به عنوان پیش غذا یا میان وعده نیز استفاده کرد.
خورش مرغ ترش از جمله خوشمزهترین و اصیلترین غذاهای ایرانی است که به خصوص در مناطق شمالی کشور بسیار محبوب است.
نکته جالب توجه مرغ ترش که ممکن است برخی را به اشتباه بیندازید این است که مازندرانیها معمولا مرغ ترش را به صورت کبابی درست میکنند و ترکیب خورش مرغ ترش مازندرانی هم با خورش مرغ ترش گیلانی تا حدودی متفاوت است.
ترکیبات سبزی معطر مرغ ترش در مناطق مختلف شمال ایران ممکن است متفاوت باشد، اما به طور کلی شامل سبزیجات زیر است:
- چوچاق: چوچاق گیاهی با برگهای سبز روشن و معطر است که طعمی تند و فلفلی دارد. چوچاق حاوی مقادیر زیادی ویتامین C، آهن و کلسیم است.
- خالواش: خالواش گیاهی با برگهای سبز تیره و معطر است که طعمی ترش و ترشی دارد. خالواش حاوی مقادیر زیادی ویتامین A، C و E است.
- ریحان: ریحان گیاهی با برگهای سبز روشن و معطر است که طعمی تند و شیرین دارد. ریحان حاوی مقادیر زیادی ویتامین A، C و K است.
- گشنیز: گشنیز گیاهی با برگهای سبز تیره و معطر است که طعمی تند و شیرین دارد. گشنیز حاوی مقادیر زیادی ویتامین A، C و K است.
- جعفری: جعفری گیاهی با برگهای سبز روشن و معطر است که طعمی تند و شیرین دارد. جعفری حاوی مقادیر زیادی ویتامین A، C و K است.
سبزی معطر مرغ ترش علاوه بر طعم و عطر دلپذیری که به مرغ ترش میبخشند، دارای خواص زیر نیز هستند:
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- بهبود هضم غذا
- کاهش فشار خون
- پیشگیری از سرطان
- کاهش التهاب